Klacht afhandeling

KLACHTENPROCEDURE

Als eerste vinden wij het zeer vervelend dat het product niet is zoals gewenst. Hieronder staat de procedure uitgelegd zodat we dit samen op de juiste manier kunnen oplossen. We vragen je daarom ook jouw klacht aan ons te melden zodat we jouw klacht kunnen oplossen naar ieders tevredenheid.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@fraaienzo.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

© 2020 Fraai en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel