Betalen, bezorgen en retourneren

Welke betaalmogelijkheden heeft Fraai en Zo?

Bij Fraai en Zo is het mogelijk om met iDEAL, creditcard of achteraf je betaling te doen. Bij afhalen kan er worden betaald middels een Tikkie. Alle betalingen wordne via een beveiligde verbinding uitgevoerd.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Fraai en Zo verzend jouw bestelling binnen 4 werkdagen. De reden dat wij binnen 4 dagen verzenden is dat wij een klein bedrijfje zijn en naast deze webwinkel nog werkzaamheden hebben. In de praktijk is de levering bijna altijd sneller dan 4 werkdagen maar om geen verkeerd verwachtingspatroon te geven hanteren wij deze levertijden. Het transport wordt via PostNL uitgevoerd. 

Wat zijn de kosten voor verzenden?

Tijdens de bestelprocedure worden de bezorgkosten automatisch berekend.

Nederland

Verzenden binnen Nederland € 1,82, € 2,73 of € 3,64  voor een enveloppe. Dit heeft te maken met het gewicht van de bestelling. Het systeem geeft automatisch aan bij het betalen wat de bezorgkosten zijn.

Verzenden binnen Nederland € 4,00 voor een brievenbuspakketje

Verzenden binnen Nederland € 6,00 voor een pakket

Retourneren 

Een artikel mag altijd binnen 14 dagen retour worden gestuurd in originele verpakking, de kosten zijn voor eigen rekening. Indien een artikel defect is willen wij je graag vragen om per e-mail of per telefoon contact op te nemen, wij zullen altijd met een passende oplossing komen. Bij een defect artikel vinden wij het fijn om een foto te ontvangen van het defecte artikel indien dit mogelijk is. Bij retour sturen en bij ontvangst zoals op de pagina klantenservice omschreven zullen wij de aanschafkosten inclusief verzendkosten terugstorten. 

Bestelde producten afhalen

In overleg is het altijd mogelijk bestelde artikelen op te halen in Duiven. Indien je dit wenst dan maken we een afspraak zodat we kunnen zorgdragen dat het artikel klaar ligt. Mail naar info@fraaienzo.nl en wij nemen contact met jou op.

Afhaaladres:

Fraai en Zo
Slangenburgallee 11
6921 HX Duiven

 

 

© 2020 - 2021 Fraai en Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel